AULA TALLER FUNDACIÓ MARIANAO

Blog de l'Aula Taller de la Fundació Marianao !

Des d'aquest espai publicarem notícies sobre les coses que anem fent o coses que ens resultin interessants per compartir-les amb tothom que passi per aquí.

Sigueu benvinguts !

dimecres, 7 d’abril del 2010

Nova flota de bicicletes per l'institut Torres i Bages





L’Institut Torras i Bages, al barri de Can Serra, ha incorporat al centre una nova flota de bicicletes que posa a disposició dels seus alumnes per poder realitzar sortides i excursions i continuar amb el projecte Pedalant.

Des de fa uns anys, el Torres i Bages promociona l’ús de la bicicleta per potenciar una mobilitat sostenible amb el medi ambient, segura, saludable i ràpida, alhora que de promou l’ús d’aquest vehicle per conèixer la ciutat.
Gràcies a la El centre, que realitza un projecte en torn aquest vehicle, ha rebut una donació de la Fundació Marianao

col•laboració de la Fundació Marianao de Sant Boi, que ha fet la donació de les bicicletes, l’Institut Torres i Bages disposarà d’un total de 15 bicicletes que els alumnes podran fer servir en horari lectiu.

El responsable de la Fundació Marianao, Yerai Bombín, ha explicat que en el segon Congrés Català de la Bicicleta -celebrat a L’Hospitalet l’any 2008- van establir contacte amb el Torras i Bages i van decidir col•laborar plegats en la difusió de la cultura de la bici.

La Fundació Marianao es dedica tot l’any a recollir bicicletes en desús per tornar-les a posar a punt, una activitat que també serveix perquè diversos joves aprenguin un ofici.
El regidor de Medi Ambient, Alfonso Salmerón, va visitar el centre per conèixer de primera mà el projecte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada